Kunder

“Vi använde CYPRO i flera projekt för att genomgå säkerhetsprovning. De har visat utmärkt resultat och vi är mycket nöjda med slutresultatet. CYPRO är lätta att arbeta med och vi har tyckt om projekten.”

Kenneth Korpi, IT Security Manager @ Axfood

“Jag skulle rekommendera vem som helst som letar efter strategisk cybersäkerhet och en compliance partner, att kontaka CYPRO. De är verkligen fokuserade på att skapa affärsvärde för oss som kund.”

Michael Öhrn, IT Manager @ Svenska Jägarförbundet

CYPRO arbetar med partners som levererar tjänster och lösningar till företag som fokuserar på att

Högre utbildning

“Jag har verkat i intelligens- och säkerhetsbranschen i nästan 30 år, och under den tiden har jag träffat bara en handfull organisationer som verkligen tänker på problem holistiskt och fokuserar på de små teamförändringarna samt de strategiska konsekvenserna av en lösning .”

– Kim Jones

CISM & Director
Cybersecurity Consortium University

Skydda studenter, lärare, forskare och alla typer av utbildning.

Men även globala tjänsteleverantörer.

Tjänsteleverantörer

“Personalen i det här företaget är fullständiga säkerhetsproffs, som alltid hittar en balans mellan bästa tillvägagångssätt, praktisk tillämpning och sunt förnuft. Deras tekniska kompetens och kunskap ger dem omedelbar trovärdighet i vårt IT-team, medan deras förmåga att kommunicera på ett tydligt, rättframt, och faktabaserat sätt ser till att de välkomnas (och hörs) på C-nivå. “

 

– A Chief Security Officer

Global Business Process Outsourcer (BPO)

Finansiella tjänster

“De har teknisk kompetens och affärsförmåga som kan ge värde åt vilken organisation som helst. Jag rekommenderar starkt detta företag då deras experter erbjuder överlägsen konsultation som överstiger förväntningarna varje gång. Jag rekommenderar att någon i en beslutsfattande ställning starkt överväger fördelarna med att arbeta med denna extremt tillförlitliga grupp av människor, som är detaljorienterade men som också förstår affärssyn, mål och strategier. Beslutsamheten och skickligheten hos detta företag överträffar många andra”

– A Director

IT Security Architecture
Global Financial Services Corporation

Samt finansiella tjänster, institutioner och företag.

.

Detaljhandel

Om ditt företag hanterar kreditkortstransaktioner krävs det att ni uppfyller reglerna för PCI-överensstämmelsen och givetvis allt relaterat till GDPR. CYPRO kommer att se till att alla din affärs- och kunddata är säker och kompatibel.

.

Sjukvård

Genom att använda CYPRO för att överensstämma med ständigt föränderliga lagar och regler, uppdateras dina system och alla patientuppgifter förblir säkra, vilket garanterar integritet och sekretess. CYPRO modifieras för att passa din miljö, och för att skydda känslig och kritisk data som hanteras varje dag, på bästa sätt.

.

Industri

CYPRO hjälper till att upptäcka sårbarheter, mildra överraskningsböter, externa attacker och stöld av företags- eller kunddata. Tänk på CYPRO som en försäkringsplan. Förhoppningsvis kommer du aldrig att behöva använda den, men i händelse av en attack kommer du att inse hur viktigt det var att få det på plats.

.

Myndighet

Offentlig sektor (t.ex. kommuner, länder) har ett stort behov av ökad säkerhetsmognad enligt MSB, som 2017 angav att endast 36% av kommunerna har övergripande säkerhetskunskap. CYPRO arbetar för att öka säkerheten och hålla sig i överensstämmelse med ändrade regler.

.

Gästfrihet

Håll ditt fokus på dina gäster och dagliga operationer utan att oroa dig för cyberattacker, dataförluster eller stöld. Istället vet du att din information är säker, kompatibel och i rätt händer. I CYPRO’s ekosystem har vi hjälpt stora aktörer att bli säkra, samtidigt som de behåller sin PCI-kompatibilitet.

Boka Kostnadsfri rådgivning

På svenska eller engelska

 

 

 

Vi skyddar din integritet. Ingen kontaktinformation kommer att delas med externa parter. Läs vår säkerhetspolicy.

 

"Vi använder Cypros tjänster löpande i flera av våra e-handelsplattformar. Eftersom vi hanterar stora mängder kunddata och omsätter stora summor är säkerhet en kritisk komponent för oss. Efter att ha utvärderat flera olika säkerhetspartners fastnade vi för Cypro som numera återkommande genomför säkerhetstester som ger input på hur vi kan stärka vårt skydd mot attacker."

Kenneth Korpi, IT Security Manager @ Axfood

"Jag skulle rekommendera er som letar efter en strategisk säkerhetspartner att kontakta Cypro. De är verkligen fokuserade på att skapa affärsvärde för oss som kund."

Michael Öhrn, IT-chef @ Svenska Jägarförbundet

Franska regeringens chattapplikation hackad på några dagar

En säkerhetsforskare har tagit sig in i den franska regeringens nya chattapplikation, "Tchap", bara några dagar efter den släpptes. Applikationen, ...
Read More

Ryska storböter för Facebook och Twitter–430 kronor

Böter på miljontals kronor är inget nytt för IT-företag. Det verkar inte heller stoppa dem från att bryta mot lagen ...
Read More

540 miljoner användaruppgifter från Facebook öppet tillgängliga

Säkerhetsforskare har upptäckt två fall av rämnande säkerhet hos Facebook. På två molnservrar från Amazon fanns över 540 miljoner Facebook-relaterade ...
Read More

Made with    in Karlskrona, Sweden

SwedishEnglish