Kunder

 

“För oss är säkra system och säker e-handel mycket kritiskt. Vi har provat flera olika säkerhetsleverantörer och har äntligen hittat en kunnig och långsiktig säkerhetspartner i CYPRO. CYPRO har visat en hög förmåga i sin säkerhetstestning i många projekt där Axfood har blivit mycket nöjda med resultaten, det har också varit lätt och mycket givande att jobba med deras personal.”

Kenneth Korpi, IT Security Manager @ Axfood

“Jag skulle rekommendera alla som letar efter en partner inom strategisk cybersäkerhet och regelefterlevnad att kontakta CYPRO. De är verkligen fokuserade på att skapa affärsvärde för oss som kund.”

Michael Öhrn, IT Manager @ Svenska Jägarförbundet

Skräddarsydda säkerhetslösningar

.

Detaljhandel

Försäljning online är en av de största möjligheterna för tillväxt men också en av de största utmaningarna säkerhetsmässigt. Det kan aldrig lyckas om inte tillräckliga insatser görs för en säker infrastruktur. CYPROs rådgivning ger en agenda med nyckelaktiviteter för skräddarsydda lösningar anpassade för respektive riskbild.

.

Offentlig sektor

Offentliga myndigheter, kommuner och landsting behöver fortsätta öka sina insatser för att säkra sin data. MSB hävdade så sent som 2017 att bara 36% av kommunerna har en övergripande säkerhetsmedvetenhet. CYPRO kan hjälpa till att öka denna och över tid uppfylla kommande regleringar som blir ett måste för alla statliga IT organisationer. Samt implementera nödvändigt systemstöd inom säkerhetsområdet.

.

Industri

CYPRO hjälper till att kontinuerligt upptäcka sårbarheter, externa attacker och risker genererade från det interna nätverket. Stora attackytor kräver i sig ett kontinuerligt säkerhetsarbete men även de förändrade omvärldshoten gör att man måste jobba nonstop för att minimera säkerhetsproblem. CYPRO ser till att nå en överenskommen risknivå och hålla externa attackerare ute.

.

Sjukvård

Med CYPRO får du hjälp att efterleva lagkrav också när de ändras över tid, dina system hålls uppdaterade, patientdata säker, med försäkran om integritet och sekretess. CYPRO hjälper till att hålla känslig och kritisk data säker – nödvändig för den dagliga verksamheten.

Boka en kostnadsfri rådgivning och få ditt första penetrationstest till halva priset!

På svenska eller engelska

 

 

 

Vi skyddar din integritet. Ingen kontaktinformation kommer att delas med externa parter. Läs vår säkerhetspolicy.

 

Telegram utsatt för kinesisk DDoS-attack i samband med Hong Kong-protester

Telegram, en av världens mest populära meddelandetjänster, gick i förra veckan ner för hundratusentals användare. En kraftig DDoS-attack med ursprung ...
Read More

Linux-operativsystem kan hackas genom textredigerare

Säkerhetshål är inte kräsna och inte ens textredigerare är säkra. Säkerhetsforskaren Armin Razmjou upptäckte nyligen ett kritiskt säkerhetshål i de ...
Read More

Google sparade användarlösenord i klartext – under 14 år

Google avslöjade nyligen att deras G Suite-plattform av misstag lagrat lösenord i klartext - under 14 år. I ett blogginlägg ...
Read More

Made with    in Karlskrona, Sweden

SwedishEnglish