SÄKERHETSLÖSNINGAR FÖR E-HANDEL

Vi Säkrar era system

För dig som bedriver någon form av e-handel kan ett intrång vara förödande. Du hanterar känslig kunddata och ett stort antal produkter med unika attribut. Vi brinner för att säkra dina system så att du kan fokusera på försäljning. 

Kostnadsfri rådgivning

Vi erbjuder dig som e-handlare ett kostnadsfritt rådgivningsmöte med någon av våra säkerhetsexperter. Tillsammans kan vi identifiera potentiella risker och huruvida ni behöver stärka upp skyddet mot framtida intrång eller bygga bort risker inifrån organisationen.

Boka Kostnadsfri rådgivning

På svenska eller engelska

 

 

 

Vi skyddar din integritet. Ingen kontaktinformation kommer att delas med externa parter. Läs vår säkerhetspolicy.

 

"Vi använder Cypros tjänster löpande i flera av våra e-handelsplattformar. Eftersom vi hanterar stora mängder kunddata och omsätter stora summor är säkerhet en kritisk komponent för oss. Efter att ha utvärderat flera olika säkerhetspartners fastnade vi för Cypro som numera återkommande genomför säkerhetstester som ger input på hur vi kan stärka vårt skydd mot attacker."

Kenneth Korpi, IT Security Manager @ Axfood

"Jag skulle rekommendera er som letar efter en strategisk säkerhetspartner att kontakta Cypro. De är verkligen fokuserade på att skapa affärsvärde för oss som kund."

Michael Öhrn, IT-chef @ Svenska Jägarförbundet

Franska regeringens chattapplikation hackad på några dagar

En säkerhetsforskare har tagit sig in i den franska regeringens nya chattapplikation, "Tchap", bara några dagar efter den släpptes. Applikationen, ...
Read More

Ryska storböter för Facebook och Twitter–430 kronor

Böter på miljontals kronor är inget nytt för IT-företag. Det verkar inte heller stoppa dem från att bryta mot lagen ...
Read More

540 miljoner användaruppgifter från Facebook öppet tillgängliga

Säkerhetsforskare har upptäckt två fall av rämnande säkerhet hos Facebook. På två molnservrar från Amazon fanns över 540 miljoner Facebook-relaterade ...
Read More

Made with    in Karlskrona, Sweden

SwedishEnglish