Select Page

Kunder & Partners

 

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

“För oss är säkra system och säker e-handel mycket kritiskt. Vi har provat flera olika säkerhetsleverantörer och har äntligen hittat en kunnig och långsiktig säkerhetspartner i CYPRO. CYPRO har visat en hög förmåga i sin säkerhetstestning i många projekt där Axfood har blivit mycket nöjda med resultaten, det har också varit lätt och mycket givande att jobba med deras personal.”

Kenneth Korpi, IT Security Manager @ Axfood

“Jag skulle rekommendera alla som letar efter en partner inom strategisk cybersäkerhet och regelefterlevnad att kontakta CYPRO. De är verkligen fokuserade på att skapa affärsvärde för oss som kund.”

Michael Öhrn, IT Manager @ Svenska Jägarförbundet

Våra partners

TerraVerde

Strategisk partner

CYPRO AB har kommit överens om strategiskt partnerskap med TerraVerde. TerraVerde erbjuder 10 års branscherfarenhet inom datasäkerhet från 1500 kunder och 15 olika länder. TerraVerde är känt för sin erfarenhet och rykte som ett säkerhets-, risk- och compliancekonsultföretag, med en portfolio av Managed Security Services som har fått inflytande av små tillväxtföretag och globala företag. De två företagen kommer att komplettera varandra i huvudsak inom marknadsnärvaro och säkerhetshanteringskapacitet.

AlienVault

Ett enhetligt säkerhetshanteringsverktyg som förenklar säkerheten. AlienVault har en av branschens ledande SIEM-plattformar som hjälper industrier över hela världen att möta efterlevnadskrav, upptäcka hot, sårbarheter, hantera loggar och analysera användarbeteenden. AlienVault har säkerhetslösningar som kan placeras i molnet eller lokalt och passar all IT-infrastruktur. De har också den största öppna hotutbytes-plattformen (OTX) som hjälper CYPRO att hålla sig uppdaterad med de senaste säkerhetshoten.

Splunk

Gör om maskindata till svar. Splunk har ett unikt log-hanteringsverktyg som gör det möjligt för användarna att visualisera och skapa mening av stora mängder data. Splunk har också en säkerhetslösning som hjälper kunder att upptäcka hot i realtid. Deras verktyg hjälper företag att lösa tuffa IT-, säkerhets- och affärsproblem genom att analysera maskindata.

IBM

Detta företag kräver inte mycket introduktion. En av de största inom IT-säkerhet som erbjuder avancerade lösningar, som t ex. deras SIEM-plattformar, “QRadar” och “Incident Response Tool Resilience”. En av de saker som gör IBM unika är integrationen med AI Watson, vilket medför en helt ny nivå att upptäcka säkerhetsproblem på.

Boka en kostnadsfri rådgivning

Erbjudande!
Få första penetrationstestet för halva priset när ni bokar rådgivning innan årsskiftet!

 

 

Vi skyddar din integritet. Ingen kontaktinformation kommer att delas med externa parter. Läs vår säkerhetspolicy.

Våra senaste säkerhetsnyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig informerad om de senaste säkerhetsnyheterna och få unika erbjudanden.

 

Kritiska sårbarheter i Solarwinds programvara – möjliggör flera olika attacker

Flera produkter i Solarwinds Orion-program har blivit påverkade av en leveranskedjeattack som har lett till datastöld. Hackare planterade bakdörr i ...
Read More

Gisslanprogram tar till nya knep – utsätter företag för större fara

Gisslanprogrammet Maze Ransomware visar att det är möjligt för attackerare att gömma sig i nätverket, utan att offret vet om ...
Read More
network interception

Miljarder enheter sårbara av Wi-Fi-kryptering

En ny sårbarhet som går under namnet ’kr00k’ utgör en risk för miljarder nätverksenheter. En form av man-in-the middle attack ...
Read More

Made with    in Karlskrona, Sweden

2021 CYPRO AB. All rights reserved