Om oss

Vi erbjuder en helhetssyn som fokuserar på säkerhet för användare och nätverk. Vårt mål är att utmana de stora, oflexibla och dyra aktörerna på den nordiska säkerhetsmarknaden genom att erbjuda en bättre lösning för små och medelstora företag.

Skräddarsydda säkerhetslösningar

.

Detaljhandel

Försäljning online är en av de största möjligheterna för tillväxt men också en av de största utmaningarna säkerhetsmässigt. Det kan aldrig lyckas om inte tillräckliga insatser görs för en säker infrastruktur. CYPROs rådgivning ger en agenda med nyckelaktiviteter för skräddarsydda lösningar anpassade för respektive riskbild.

.

Offentlig sektor

Offentliga myndigheter, kommuner och landsting behöver fortsätta öka sina insatser för att säkra sin data. MSB hävdade så sent som 2017 att bara 36% av kommunerna har en övergripande säkerhetsmedvetenhet. CYPRO kan hjälpa till att öka denna och över tid uppfylla kommande regleringar som blir ett måste för alla statliga IT organisationer. Samt implementera nödvändigt systemstöd inom säkerhetsområdet.

.

Industri

CYPRO hjälper till att kontinuerligt upptäcka sårbarheter, externa attacker och risker genererade från det interna nätverket. Stora attackytor kräver i sig ett kontinuerligt säkerhetsarbete men även de förändrade omvärldshoten gör att man måste jobba nonstop för att minimera säkerhetsproblem. CYPRO ser till att nå en överenskommen risknivå och hålla externa attackerare ute.

.

Sjukvård

Med CYPRO får du hjälp att efterleva lagkrav också när de ändras över tid, dina system hålls uppdaterade, patientdata säker, med försäkran om integritet och sekretess. CYPRO hjälper till att hålla känslig och kritisk data säker – nödvändig för den dagliga verksamheten.

TRÄFFA VÅRT TEAM

Vi är människor som hjälper människor. Vårt kompetenta supportteam har omfattande kunskaper och erfarenheter av marknaden, olika plattformar och om hur hanterad säkerhet verkligen fungerar. Med över 20 års erfarenhet och kunskap gör vi ditt säkerhetsarbete enkelt och bättre. 

Christian Yng, CEO

Christian Yng
CEO
Lär känna mig

Emelia Karlsson
Säkerhetsanalytiker
Lär känna mig

Andres Gomez
IT-säkerhetskonsult
Lär känna mig

Advisory Board

 

Fredrik Augustsson
Verksamhetsutvecklare/Rådgivare
Lär känna mig

Christian Malmström
Verksamhetsutvecklare/Rådgivare
Lär känna mig

Anders Cronholm
Styrelseordförande
Lär känna mig

Boka en kostnadsfri rådgivning

Erbjudande!
Få första penetrationstestet för halva priset när ni bokar rådgivning innan årsskiftet!

 

 

Vi skyddar din integritet. Ingen kontaktinformation kommer att delas med externa parter. Läs vår säkerhetspolicy.

Våra senaste säkerhetsnyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig informerad om de senaste säkerhetsnyheterna och få unika erbjudanden.

 

Sårbarhet i känt VPN-program kan utnyttjas – av gisslanprogram

Äldre versioner av VPN-programmet Pulse Secure VPN har en sårbarhet som kan låta hackare ta kontroll över systemet. Hackare har ...
Read More

Hackare försökte utföra industrispionage – på välkända biltillverkare

En grupp hackare har gjort intrång i datorsystem hos BMW och Hyundai. BMW och Hyundai bland de påverkade Stora och ...
Read More

Exponera hela nätverket – genom att använda en sårbar IoT-enhet

Sårbara IoT-enheter kan agera inkörsport för angripare, men det finns rekommendationer för hur man kan förbättra skyddet. Om en angripare ...
Read More

Made with    in Karlskrona, Sweden

2019 CYPRO AB. All rights reserved

SwedishEnglish