Select Page

Om oss

Vi erbjuder en helhetssyn som fokuserar på säkerhet för användare och nätverk. Vårt mål är att utmana de stora, oflexibla och dyra aktörerna på den nordiska säkerhetsmarknaden genom att erbjuda en bättre lösning för företag.

Skräddarsydda säkerhetslösningar

.

Detaljhandel

Försäljning online är en av de största möjligheterna för tillväxt men också en av de största utmaningarna säkerhetsmässigt. Det kan aldrig lyckas om inte tillräckliga insatser görs för en säker infrastruktur. CYPROs rådgivning ger en agenda med nyckelaktiviteter för skräddarsydda lösningar anpassade för respektive riskbild.

.

Offentlig sektor

Offentliga myndigheter, kommuner och landsting behöver fortsätta öka sina insatser för att säkra sin data. MSB hävdar att bara 36% av kommunerna har en övergripande säkerhetsmedvetenhet. CYPRO kan hjälpa till att öka denna och över tid uppfylla kommande regleringar som blir ett måste för alla statliga IT organisationer. Samt implementera nödvändigt systemstöd inom säkerhetsområdet.

.

Industri

CYPRO hjälper till att kontinuerligt upptäcka sårbarheter, externa attacker och risker genererade från det interna nätverket. Stora attackytor kräver i sig ett kontinuerligt säkerhetsarbete men även de förändrade omvärldshoten gör att man måste jobba nonstop för att minimera säkerhetsproblem. CYPRO ser till att nå en överenskommen risknivå och hålla externa attackerare ute.

.

Sjukvård

Med CYPRO får du hjälp att efterleva lagkrav också när de ändras över tid, dina system hålls uppdaterade, patientdata säker, med försäkran om integritet och sekretess. CYPRO hjälper till att hålla känslig och kritisk data säker – nödvändig för den dagliga verksamheten.

VÅRT TEAM

Vi är människor som hjälper människor. Vårt kompetenta supportteam har omfattande kunskaper och erfarenheter av marknaden, olika plattformar och om hur hanterad säkerhet verkligen fungerar. Med över 20 års erfarenhet och kunskap gör vi ditt säkerhetsarbete enkelt och bättre. 

Boka en kostnadsfri rådgivning

 

   

  Vi skyddar din integritet. Ingen kontaktinformation kommer att delas med externa parter. Läs vår säkerhetspolicy.

  Våra senaste säkerhetsnyheter

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig informerad om de senaste säkerhetsnyheterna och få unika erbjudanden.

   

  Coop Logo

  Hackergruppen ReEvil slår till igen–stor ransomware-attack mot bland annat Coop

  En zero day-sårbarhet möjliggjorde för en leveranskedjeattack mot bland annat Coop och deras butiker. Sårbarhet i leveranskedjan utnyttjades Hackergruppen ReEvil rapporteras ligga ...
  Read More

  Kritiska sårbarheter i Solarwinds programvara – möjliggör flera olika attacker

  Flera produkter i Solarwinds Orion-program har blivit påverkade av en leveranskedjeattack som har lett till datastöld. Hackare planterade bakdörr i ...
  Read More

  Gisslanprogram tar till nya knep – utsätter företag för större fara

  Gisslanprogrammet Maze Ransomware visar att det är möjligt för attackerare att gömma sig i nätverket, utan att offret vet om ...
  Read More

  Made with    in Sweden

  2021 CYPRO AB. All rights reserved