Partners

TerraVerde

Strategisk partner

CYPRO AB har kommit överens om strategiskt partnerskap med TerraVerde. TerraVerde erbjuder 10 års branscherfarenhet inom datasäkerhet från 1500 kunder och 15 olika länder. TerraVerde är känt för sin erfarenhet och rykte som ett säkerhets-, risk- och compliancekonsultföretag, med en portfolio av Managed Security Services som har fått inflytande av små tillväxtföretag och globala företag. De två företagen kommer att komplettera varandra i huvudsak inom marknadsnärvaro och säkerhetshanteringskapacitet.

AlienVault

Ett enhetligt säkerhetshanteringsverktyg som förenklar säkerheten. AlienVault har en av branschens ledande SIEM-plattformar som hjälper industrier över hela världen att möta efterlevnadskrav, upptäcka hot, sårbarheter, hantera loggar och analysera användarbeteenden. AlienVault har säkerhetslösningar som kan placeras i molnet eller lokalt och passar all IT-infrastruktur. De har också den största öppna hotutbytes-plattformen (OTX) som hjälper CYPRO att hålla sig uppdaterad med de senaste säkerhetshoten.

Splunk

Gör om maskindata till svar. Splunk har ett unikt log-hanteringsverktyg som gör det möjligt för användarna att visualisera och skapa mening av stora mängder data. Splunk har också en säkerhetslösning som hjälper kunder att upptäcka hot i realtid. Deras verktyg hjälper företag att lösa tuffa IT-, säkerhets- och affärsproblem genom att analysera maskindata.

IBM

Detta företag kräver inte mycket introduktion. En av de största inom IT-säkerhet som erbjuder avancerade lösningar, som t ex. deras SIEM-plattformar, “QRadar” och “Incident Response Tool Resilience”. En av de saker som gör IBM unika är integrationen med AI Watson, vilket medför en helt ny nivå att upptäcka säkerhetsproblem på.

Boka Kostnadsfri rådgivning

På svenska eller engelska

 

 

 

Vi skyddar din integritet. Ingen kontaktinformation kommer att delas med externa parter. Läs vår säkerhetspolicy.

 

Franska regeringens chattapplikation hackad på några dagar

En säkerhetsforskare har tagit sig in i den franska regeringens nya chattapplikation, "Tchap", bara några dagar efter den släpptes. Applikationen, ...
Read More

Ryska storböter för Facebook och Twitter–430 kronor

Böter på miljontals kronor är inget nytt för IT-företag. Det verkar inte heller stoppa dem från att bryta mot lagen ...
Read More

540 miljoner användaruppgifter från Facebook öppet tillgängliga

Säkerhetsforskare har upptäckt två fall av rämnande säkerhet hos Facebook. På två molnservrar från Amazon fanns över 540 miljoner Facebook-relaterade ...
Read More

Made with    in Karlskrona, Sweden

SwedishEnglish